Brangel logo
                
                
                           
home stone

Brangel Workshops

Brangel Workshops worden in het Brangel Atelier gegeven en bieden ruimte aan 6 deelnemers. Het atelier is zo ingericht dat de deelnemers in een bijzondere sfeer hun creativiteit tot leven kunnen brengen. Ons streven is dat de deelnemers zich op hun gemak voelen en het zal hen dankzij de kleine groepen niet aan persoonlijke aandacht ontbreken. Men kan zich individueel of als groep inschrijven voor één van de volgende workshops:

 

 

I am creating an Angel

Onder begeleiding maakt men in het Brangel Atelier een cadeauattentie. Bijvoorbeeld vrienden beschilderen het servies voor het bruidspaar, kinderen maken chocoladebonbons voor moederdag, vrienden/familie moza´eken een dienblad voor een zieke (vriend/familielid) of men brandt glaskralen voor een uniek cadeau.

Uiteraard zijn er ook thema avonden om iets leuks voor jezelf te maken. Houdt de website in de gaten (agenda). Tevens is er de mogelijkheid om een "workshop op maat" te organiseren.
 
<< Terug

 
 

 

I am bringing my Angel

Deze workshop wordt op zaterdag gegeven en is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Ook zal de eerste woensdagmiddag van de maand "Angel Inloop" zijn. Voor deze workshops zijn ook strippenkaarten te verkrijgen en is het verstandig om tijdig te reserveren.

Tevens kunnen op aanvraag Brangel Kinderfeestjes worden georganiseerd.
<< Terug

 
 

 
 

 

Angel Inn

Dit is een inloopochtend voor onze Brangel cursisten. Heb je een werkstuk niet binnen de cursustijd kunnen afronden, behoefte aan wat creatieve afleiding of wil je vrij werken dan kan dit op vaste inloopdata.
<< Terug


 
 
 
 

 
 

Glaskralen branden

Jouw eerste branduren is een kennismakingsworkshop van 2,5 uur. Hierin zul je bekend worden met de basistechnieken van het maken van glaskralen.

Je raakt niet uitgebrand is een startersworkshop van 4 uur. Hierin zul je de basistechnieken meer uitdiepen.

Gebrand op techniek is een workshop voor gevorderden van 2,5 of 4 uur. Hierin worden diverse nieuwe technieken aangeleerd.

Brandend verlangen is het inloopatelier. Het is geen workshop; er wordt dus geen les gegeven. Je kunt met hetgeen je in bovenstaande workshops geleerd hebt experimenteren. Hiervoor zijn strippenkaarten (5 uur of 10 uur branden) te verkrijgen. Voor meer informatie bel of stuur een mail.

Voor meer informatie download hier:
    • folder Glaskralen Branden bij Brangel Specials pdf 1,5 MB)
<< Terug